Deelgemeente Charlois Rotterdam

Werkzaamheden Pleinweg

De werkzaamheden aan de parallelweg van de Pleinweg gaan door. Hier legt Gemeentewerken een persleiding aan en wordt de riolering vervangen.

Inmiddels is tussen Wolphaertsbocht en Verschoorstraat (fase 1) een deel van de leiding aangelegd. De straat blijft nog opgebroken. De verwachting is dat het leidingwerk en de definitieve bestrating eind augustus zijn afgerond. Tot die tijd wordt het verkeer omgeleid.

Vorige week is gestart met werkzaamheden aan de kruising Wolphaertsbocht en de parallelbaan van de Pleinweg tot de Katendrechtse Lagedijk (fase 2). De werkzaamheden bestaan uit het openbreken van de parallelweg Pleinweg, het leggen van een deel van de persleiding, het vervangen van het riool en vervolgens bestraten en asfalteren. Evides voert werkzaamheden uit aan de waterleiding en de huisaansluitingen. De werkzaamheden duren tot en met 10 september.

Sinds maandag 16 augustus is het deel tussen de Polslandstraat en Mijnsherenlaan van de parallelweg Pleinweg (fase 3a) afgesloten. De werkzaamheden hier duren tot en met vrijdag 17 september