Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Werkgevers Contactcenters: Cokky Bosman voorzitter en Sanne Muijser directeur

woensdag 18 augustus 2010

Leidschendam, 24 augustus 2010 Het bestuur van de WGCC draagt tijdens de ALV van 28 september Cokky Bosman voor als de nieuwe voorzitter van de werkgeversvereniging voor de facilitaire contactcenters. Zij volgt daarmee Dick Bakker op, die de afgelopen 12 jaar deze functie bekleedde. Cokky is algemeen directeur van Telecom Direct Almere (TDA). Momenteel is zij voorzitter van de Commissie Kwaliteit. De WGCC heeft Sanne Muijser aangesteld als directeur.

Muijser volgt daarmee Dian van Leeuwen op, die als secretaris leiding heeft gegeven aan het bureau van de WGCC. Sanne Muijser is afkomstig van het bureau Brabers waarvoor hij optrad als uitvoerend secretaris van het Verbond van Handelaren in Chemische Producten en de Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven. Eerder werkte hij voor de Stichting NVMP, de uitvoeringsorganisatie voor inzameling en verwerking van afgedankte elektr(on)ische apparatuur. Tevens werkte hij voor de Branchevereniging van producenten en leveranciers in huishoudelijke apparaten. Sanne is historicus.

Naast beoogd voorzitter Bosman bestaat het bestuur van de WGCC uit penningmeester Robbert Heemskerk (L&H Customer Contact), Jac Vermeer (SNT), Jeroen Veldstra (Cendris Customer Contact), Marc-Derek Schönberger (Bell Sell), Norbert van Liempt (Teleperformance) en Simon Verzijl (Unamic/HCN).