Ingezonden persbericht


Teams komen op voor een betere sfeer in de sport

TeamAwards stimuleren MOED bij sportteams voor een betere sfeer op en rond de velden

'Leef je uit, maar nooit op een ander'. Onder dat motto organiseren TeamWebs.nl en MOED® na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer de TeamAwards. Alle sportteams kunnen eenvoudig meedoen en kans maken op mooie prijzen voor het hele team. 'Vorig jaar waren de TeamAwards met ruim 200 deelnemende teams, tienduizenden stemmen en enthousiaste partners een groot succes', aldus Martin Wassink van TeamWebs. 'Het was hartstikke leuk om ook eens de 'gewone' sporter in de schijnwerpers te zetten. Reden genoeg om ook in 2010 de TeamAwards weer te organiseren'.

Met de TeamAwards willen de organisatoren een statement maken voor een betere sfeer op en rond de velden in de amateursport. Te vaak nog sneeuwt het plezier op het veld onder door onsportief gedrag of zelfs agressie vinden ze. Als sportteam kun je het verschil maken, maar daar moet je wat voor doen. Om dit te stimuleren worden teams gevraagd om bij hun nominatie een tip te geven hoe je als team de sfeer op en rond het veld kunt verbeteren. Vervolgens is het aan de teams om van zich te laten horen en zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. Het team dat de meeste stemmen weet te winnen, gaat er met de fel begeerde TeamAward 2010 en bijbehorende prijzen vandoor.

In totaal zijn er in drie categorieën Awards en mooie prijzen te winnen, namelijk de categorieën voetbal, hockey en overige sporten. Voor meer informatie zie: TeamAwards.nl.

Over de TeamAwards
De TeamAwards zijn een initiatief van TeamWebs.nl en MOED®. MOED® is een initiatief van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Moed stimuleert en ondersteunt initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving en streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. TeamWebs.nl is een social sports community waar sportteams gratis een eigen team website kunnen aanmaken, met onder meer een handige online agenda om de teamorganisatie te vereenvoudigen en leuker te maken.

Partners van de TeamAwards: Gatorade, Princess Hockey, Walibi World en Teamwear