Ingezonden persbericht


Christelijke rapper T-Bone weer in Nederland

Vanaf 18 tot en met 22 augustus is de bekende rapper T-Bone weer in Nederland. Zijn eerste optreden zal hij doen op Camping De Betteld in Zelhem op woensdag 18 augustus 2010. Daarna is T-Bone ook te zien op 20 en 21 augustus op het Xnoizz Flevo Festival in Busloo (bij Apeldoorn). T-Bone is zonder twijfel een van de snelste rappers ter wereld. Hij heeft naam gemaakt door onder andere zijn Grammy nominatie voor zijn CD 'The Last Street Preacha' en zijn filmrol in 'The Fighting Temptations' met Beyonce Knowles en Cuba Gooding Jr.. T-Bone heeft in meerdere films gespeeld en heeft twee boeken op zijn naam staan.

T-Bone's muziek gaat vaak in op het gangster-verleden van hemzelf en anderen. T-Bone is opgegroeid in het bendeleven van Los Angelos. Hij verloor vrienden, werd door rivaliserende bendes gezocht en raakte alles kwijt in een brand. Zijn 'hood' was hem alles, totdat zijn vriend en mede-bendelid Ralphie werd vermoord in een drive-by-shooting. Via zijn ouders, die inmiddels bekeerd waren, kwam T-Bone tot de overtuiging dat hij een ander leven wilde. Hij bekeerde zich en werd een van de bekendste christelijke rappers.

Inmiddels maakt T-Bone al meer dan 20 jaar muziek en is daarmee zeer succesvol. Zijn stijl gaat van stevige urban rap tot soepele hispanic hiphop. De boodschap van T-Bone is onmiskenbaar duidelijk: met alles wat hij in zijn leven heeft ervaren, is er maar een weg en dat is de weg met God en Jezus. Wil je getuige zijn van een van de snelste rappers ter wereld en wil je jezelf eens uitdagen met de boodschap van T-Bone? Dan moet je zeker komen!

Alle informatie zoals datum, tijd, plaats, kosten van een kaartje, waar koop je een kaartje e.d. treft u aan in bijgaand persbericht.