Gemeente Tiel


`Zomer in Gelderland' 18 augustus live in Tiel!

Logo Zomer in Gelderland Vier de zomer met Omroep Gelderland! Omroep Gelderland is de hele zomer te gast in een andere gemeente in Gelderland waar we onder de noemer `Zomer in Gelderland' iedere werkdag live radio en televisie maken.

18 augustus 2010 is `Zomer in Gelderland' in Tiel. Vanaf de (Groen) Markt zendt Omroep Gelderland de hele dag live uit. Inwoners en bezoekers van de gemeente zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Live radio en televisie
Zomer in Gelderland is vanaf 12.00 uur op locatie aanwezig. Tussen 14.00 en 18.00 uur kunnen bezoekers van `Zomer in Gelderland' plaatjes aanvragen tijdens de live radio-uitzending met Eric van den Berg. De live tv-uitzending met Angelique Krüger begint om 18.20 uur. Angelique praat hierin onder andere met bekende en minder bekende lokale gasten, maar kookt ook dagelijks een lekker gerecht en is er aandacht voor het 'Museum van 1 dag'.

Buiten live radio en televisie, biedt Omroep Gelderland ook een kijkje achter de schermen van de programma's en zijn er nog vele andere activiteiten.

Eric van den Berg en Angelique Krüger

Het mooiste plekje en
het 'Museum van 1 dag'
`Zomer in Gelderland' roept iedereen op een bijdrage te leveren aan de uitzendingen. Publiek is welkom, maar ook horen we graag van kijkers en luisteraars wat hun mooiste plek in de gemeente is. Dagelijks wordt ook het `museum van 1 dag' samengesteld. Hieraan kunnen mensen een bijdrage leveren.

Rondleidingen
Buiten Omroep Gelderland is ook de VVV aanwezig tijdens `Zomer in Gelderland'. Professionele gidsen verzorgen een uitgebreide rondleiding door Tiel. Ook hier is iedereen welkom. Men kan zich aanmelden bij de stand van de VVV op de (Groen) Markt.

Bekijk voor meer informatie, het volledige programma èn de lijst met gemeenten waar we te gast zijn, onze website.

Zie het origineel