Gemeente Borsele

Besluiten basisregistratie adressen en gebouwen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele stelde in de vergadering van 13 juli 2010 een massabesluit voor de naamgeving van openbare ruimten (straatnamen) vast. Het gaat om de openbare ruimten die in het verleden benoemd zijn, maar waarvan geen wettig brondocument voorhanden is of waarvan in een eerder brondocument de schrijfwijze foutief is opgenomen. Het besluit treedt op 13 juli 2010 in werking. Het besluit is genomen ten behoeve van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele stelde in de vergadering van 27 juli 2010 een massabesluit voor de vaststelling van huisnummering en een massa-besluit voor de vaststelling van standplaatsen en de nummering vast. In het kader van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen dient voor ieder uitgegeven adres een besluit tot nummeraanduiding genomen te worden, de massabesluiten voorzien daarin. Het besluit treedt op 27 juli 2010 in werking.

De besluiten liggen ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10,
4451 KB in Heinkenszand.

Heinkenszand, 18 augustus 2010

Publicatie

In verband met de zomerstop van de Borselse Bode publiceren wij bekendmakingen in de Bevelandse Bode. U kunt de Bevelandse Bode raadplegen via www.internetbode.nl. Hieronder vindt u de publicatie zoals bekendgemaakt in de Bevelandse Bode van 18 augustus 2010.

Publicatie Besluiten basisregistratie adressen en gebouwen