Gemeente Lochem


Start werkzaamheden Bosweg

De ontwikkeling van het terrein van het voormalige Staring college aan de Burgemeester Wittewaallweg in Lochem gaat beginnen. De gemeente maakt het terrein bouwrijp en vervangt de riolering in de omliggende straten.

Planning
Vanaf 16 augustus gaat de firma Grondweg van start met vervanging van de riolering. Tegelijkertijd wordt het voormalige schoolterrein opgehoogd en verder ontwikkeld. De planning van de werkzaamheden is als volgt:
* Week 33 t/m 38, fase1. Start werk. Aanbrengen van nieuwe riolering in de Bosweg van Barchemseweg tot aan de zijweg, Molenbelt;
* Week 37 t/m 43, fase 2. Vervangen riolering in de Bosweg van Molenbelt tot aan Burg. Wittewaallweg;
* Week 42 t/m 48, fase 3. Vervanging riolering in de Dr. Cartier van Disselweg;
* Week 39 t/m 45, fase 4. Vervanging riolering in de Burg. Wittewaallweg;
* Week 33 t/m 38, fase 5. Aanbrengen van ontsluitingsweg in nieuwbouwwijk;
* Week 35 t/m 38, fase 6. Aanbrengen voetpaden achterzijde nieuwe woningen;
* Week 35 t/m 46, fase 7. Op hoogte brengen nieuwe bouwkavels;
* Week 47 t/m 49, fase 8. Opleveren van het totale werk.

Overlast beperken
De straten Bosweg, Cartier van Disselweg, Wittewaallweg, Paasberg en de Molenbelt blijven bereikbaar. Op de weggedeelten waar de riolering vervangen wordt zijn de aanliggende huizen gedurende deze weken alleen te voet bereikbaar. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. Eventueel zoeken we met u naar een maatwerkoplossing als de bereikbaarheid gegarandeerd moet blijven. De uitvoerder van de firma Grondweg neemt met de betrokkenen contact op. Wanneer u niet thuis bent, dan krijgt een briefje in de bus met de contactgegevens.

Informatieavond
Graag willen wij de aanpak en planning van de werkzaamheden aan omwonenden toelichten. U bent daarom uitgenodigd op de informatieavond van donderdag 19 augustus om 20.00 uur in het Fletcher hotel Paasberg aan de Paasberg 2 in Lochem. Heeft u op voorhand nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Meijer. U kunt hem bereiken via ons centrale telefoonnummer (0573) 28 92 22 begin_of_the_skype_highlighting (0573) 28 92 22 end_of_the_skype_highlighting.