Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 18-08-2010

Franse drugsgebruikers in de polder

OOSTEIND: Een alerte getuige heeft de politie vannacht op het spoor gezet van een auto die op de Rijsdijk stond met daarin drie Franse mannen (23, 23 en 24 jaar) die bij elkaar ruim 50 gram hasj en circa 100 gram wiet bij zich hadden.

De politie kreeg rond 00.15 uur dat er een auto met Frans kenteken in de Polder bij Oosteind stond. De melder vond dit verdacht mede in verband met recente inbraken. De agenten troffen de door de getuige bedoelde auto in de polder aan. Uit het voertuig kwam een sterke wietlucht. De drie inzittenden verklaarden dat ze in Amsterdam drugsinkopen hadden gedaan. De drugs die kennelijk bestemd waren om mee naar huis te nemen, zijn in beslag genomen. Ze zijn ingesloten.

Auto's gestolen bij woninginbraak

WAALWIJK: Vanmorgen is rond 09.30 uur een inbraak ontdekt in een woning aan de Molenvlietstraat. De inbrekers hebben het WC-raampje geforceerd. In de woning hebben ze kennelijk de sleutels gevonden van de twee auto's van de bewoners want deze zijn gestolen. Het gaat om een zwarte Audi (18-KLF-2) en Volkswagen Transporter ( 01-VFR-4). De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. De auto's staan internationaal
gesignaleerd.

Vonnisklant moet nog bijna 400 euro betalen

DORST: De politie heeft dinsdagmiddag tijdens een verkeerscontrole op de Vijf Eikenweg een 40-jarige Tilburger aangehouden die nog vier geldboetes had openstaan. Aan het bureau heeft hij 393,75 euro betaald. Hij heeft daarvoor een kwitantie gekregen en is weer vrijgelaten.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 18-08-2010 11:34 | © Regio Midden en West Brabant |