Provincie Drenthe

Vergunning: POV: G. Scholte grondverzet en cultuur

Gedeputeerde staten van Drenthe delen mee dat zij op grond van artikel 10, lid 4, van de Ontgrondingenwet en artikel 8.5, hoofdstuk 8, van de Provinciale omgevingsverordening (POV) Drenthe aan Gerard Scholte grondverzet en cultuurtechnische werken te Emmer-Compascuum een vergunning hebben verleend.

De vergunning heeft betrekking op het ontgronden van het terrein kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie AD, nummers 339 en 340, plaatselijk bekend als Limietweg te Barger-Compascuum. Met de voorgenomen ontgronding wordt het bewerkstelligen van een vervening beoogd. De ontgraving is 3.99 ha groot. Totaal zal er ter plaatse circa 17.582 m3 bodemmateriaal worden verwerkt en/of afgevoerd.

De vergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 19 augustus 2010 tot en met 29 september 2010 als volgt ter inzage:
* bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen bij de Afdeling Bestuur en Communicatie op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.esgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden gekregen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummers (0592) 36 54 26/36 51 14.

Tot en met 29 september 2010 kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen. Degene die op deze wijze een bezwaarschrift heeft ingebracht, kan later tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een verzoek tot schorsing en/of tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.