Consumentenbond

18 augustus 2010

60.000 abonnees voor DigitaalGids

De DigitaalGids van de Consumentenbond is nu met 60.000 abonnees het op één na grootste en onafhankelijke magazine onder de PC-bladen in Nederland. Mevrouw Sluimer uit Hoofddorp is de 60.000e abonnee van de DigitaalGids en is op 17 augustus feestelijk in het zonnetje gezet.

digitaalgids mijlpaal Mevrouw Sluimer:'Ik ben al een paar jaar lid van de Consumentenbond en af en toe kocht ik de Digitaalgids, als er iets interessants in staat. Ik heb een proefabonnement genomen en dat beviel zo goed dat ik lid geworden ben'. Uit handen van Bart Combée, directeur Consumentenbond ontving mevrouw een iPad met testfilmpjes van de Consumentenbond.

Praktische informatie

De Digitaalgids richt zich op de ict-gebruiker die bij het ontdekken en gebruiken van nieuwe digitale producten, diensten en gebruiksmogelijkheden een steun in de rug nodig heeft. Het blad verschijnt tweemaandelijks, en bestaat uit een mix van vergelijkende testen, onafhankelijk onderzoek, praktische informatie en consumentenrecht. De Digitaalgids bestaat sinds 2001.

Op de foto: Vincent van Amerongen, hoofdredacteur DigitaalGids demonstreert de iPad aan mevrouw Sluimer.