Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Indien je deze email niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie

Amersfoort: 17 augustus 2010

LOTING EN WILDCARDS NATIONALE TENNIS KAMPIOENSCHAPPEN BEKEND

Zojuist heeft de loting plaatsgevonden van de Nationale Tennis Kampioenschappen, die deze week plaatsvinden bij Tenniscentrum De Kegel in Amstelveen. De nummer één geplaatste speler Bart de Gier neemt het in de eerste ronde op tegen Justin Eleveld. Richel Hogenkamp, de nummer één bij de dames, speelt tegen qualifier Lynn Schönhage. Het complete resultaat van de loting leest u in de wedstrijdschema´s op www.knltb.nl.

Wildcards
De toernooiorganisatie heeft ook de wildcard bij de heren voor de NTK toegekend. Deze gaat naar Boy Westerhof. De wildcard bij de dames is toegekend aan Claire Lablans. Het deelnemersveld is daarnaast nog uitgebreid met de winnaars van de REAAL NJK tot en met 18 jaar, Jannick Lupescu en Pleun Burgmans. De REAAL NJK vonden afgelopen week in Hillegom plaats.

Speeltijden
Het hoofdtoernooi in het enkelspel wordt gespeeld van woensdag 18 tot en met zondag 22 augustus. De finale van het damesenkelspel vindt plaats op zaterdag 21 augustus. De heren spelen hun finale op zondag 22 augustus. Op woensdag wordt vanaf 10.00 uur gespeeld, op de overige dagen beginnen de wedstrijden om 12.00 uur. De NTK worden gespeeld op de tennisbanen Tennisvereniging De Kegel aan de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen.