Wim Bosman


Nieuw management team Wim Bosman Air & Ocean in Rotterdam en Antwerpen 18-08-2010

Wim Bosman heeft twee nieuwe branche managers aangesteld die over ruime ervaring beschikken in de wereld van Air & Ocean.

De focus is van de Wim Bosman Groep is gericht op de totale supply chain beheersing: van Inbound en Logistics tot Outbound en distributie services. Wat betreft Inbound gaat de vraag en behoefte meer en meer uit naar kwaliteitsbeheersing van het hele proces, inclusief Air & Ocean Freight forwarding services. De toevoeging van de digitale beheersing van de goederenstroom, Purchase Order management, Tracing & Tracing en Logistics at source hebben de scope van Wim Bosman nog breder gemaakt.

Als gevolg hiervan heeft Wim Bosman twee nieuwe branche managers aangesteld die over ruime ervaring beschikken in de wereld van Air & Ocean.

Rosalinde van Lomwel
Rosalinde van Lomwel is benoemd tot Site manager van Wim Bosman Air & Ocean B.V. in Nederland. Rosalinde, 38 jaar, zal met haar ruime ervaring in zee- en luchtvracht bij vorige werkgevers zoals C. Steinweg, Schenker, Kuehne+Nagel en DHL de uitdaging aangaan om innovatie en groei te realiseren bij Wim Bosman Air & Ocean B.V.

Tom Saelens
Met ingang van 16 augustus jl. is Tom Saelens aangesteld als Site manager van Wim Bosman Air & Ocean in België. Tom is 43 jaar oud en heeft brede ervaring op het gebied van Air & Ocean, voornamelijk in de automotive industrie. Vorige werkgevers waren onder andere NYK, Walenius, Lalement en UECC. Tom zal op basis van zijn management ervaring en business development als Site manager richting en invulling geven aan de groepsstrategie, het vertalen van die strategie naar praktische doelen en ervoor zorgen dat de organisatie van Wim Bosman Air & Ocean voldoet aan de groeiende vraag in België.