Ingezonden persbericht


18-08-2010
PERSBERICHT: DOORNBOS GEEFT RED BULL NASCAR DEMO TIJDENS DTM ZANDVOORT.

Breda, 18 augustus 2010 - Robert Doornbos zal tijdens de Duitse toerwagenserie DTM op het Circuit Park van Zandvoort een spectaculaire demonstratie weggeven in de Red Bull bolide die afkomstig is uit de Amerikaanse NASCAR Sprint Cup Series, de hoogste divisie van de Amerikaanse stockcar Racerij.

Het evenement wordt dit jaar voor de tiende keer op het circuit in Zandvoort georganiseerd. Naast de DTM zijn ook de races van het bijprogramma zeker de moeite waard, zoals de Formule 3 Euro Serie, de Porsche Carrera Cup en de SEAT Leon Supercope.

Robert kijkt er erg uit naar om aanstaand weekend de demonstraties in de Red Bull NASCAR te verzorgen. "Red Bull en ik zijn al jaren aan elkaar verbonden en daarom vind ik het extra gaaf om deze demonstraties te geven. Ik heb nog niet eerder in een NASCAR auto gereden, dus dat maakt het nog uitdagender. Het wordt een heel druk weekend voor mij, ik zal me vliegensvlug moeten verplaatsen want ik zal ook demo's geven tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam. Dat het een fantastisch weekend wordt, weet ik zeker."

Voor meer informatie over Red Bull: www.redbull.nl