Stadsdeel Amsterdam-Noord

SAIL Amsterdam 2010

Van 19 tot en met 23 augustus 2010 wordt in Amsterdam de 8e editie van SAIL Amsterdam georganiseerd. SAIL Amsterdam vindt plaats in de stadsdelen Zeeburg, Centrum en Noord; vanaf de oostzijde van het Centraal Station tot de verbindingsdam in Zeeburg en vanaf de De Ruyterkade tot de motorwal in Noord.

SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het hart van SAIL wordt gevormd door de indrukwekkende vloot van Tall Ships, varend erfgoed, moderne schepen, marineschepen en replica's. Daarnaast vindt er een dagelijks wisselend programma plaats van allerlei culturele en sportieve activiteiten. Het thema van 2010 is: een nautische ontmoeting tussen verleden, heden en toekomst.

Sail 2005 Fotografie Edwin van Eis

Vergunningaanvraag

De Stichting Sail Amsterdam heeft voor dit evenement een vergunning aangevraagd. De vergunningaanvraag ligt ter inzage bij het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1 en bij de publieksbalie van de stadsdelen Noord en Zeeburg.
De vergunningaanvraag (pdf) is ook te downloaden op deze website.

De burgemeester stelt belanghebbenden die bezwaar hebben tegen het verlenen van een vergunning in de gelegenheid hun zienswijze naar voren te brengen. Zij kunnen dit doen vóór 15 januari 2010 bij de Bestuursdienst, Directie Communicatie, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam, of via e-mail naar DSchipper@bda.amsterdam.nl.

Sail 2005 fotografie Edwin van Eis