Sail 2010

* FAQ

Première SAIL 2010 walking dinner door Ron Blauw

22 maart 2010

Op maandag 22 maart gaf tweesterrenkok Ron Blaauw de primeur van het menu dat onder zijn auspiciën en signatuur tijdens SAIL 2010 aan de gasten op onder meer de Tall Ships aangeboden gaat worden. Ron Blaauw heeft dit Walking Dinner speciaal ontwikkeld voor de hospitality arrangementen op SAIL Amsterdam 2010 (19 t/m 23 augustus).

Vanzelfsprekend redt Ron Blaauw het niet om alleen met zijn eigen keukenbrigade de duizenden menu´s zelf te bereiden. Vandaar dat hij ´s middags een workshop gaf aan 20 kwaliteitskoks van verschillende rederijen en schepen, die tijdens SAIL 2010 eveneens de Walking Dinners gaan verzorgen. Het resultaat van deze workshop werd vanaf 17.30 uur aan een select gezelschap van genodigden uitgeserveerd. Ron Blaauw en wijnjournalist Cuno van ´t Hoff gaven een toelichting op het menu en de wijnkeuzes die hiervoor gemaakt zijn.

Het Nautisch Evenementen Bureau is exclusief partner van de Stichting Sail Amsterdam 2010. Zij faciliteren onder andere alle hospitality-arrangementen op de Tall Ships en hebben het initiatief genomen tot deze culinaire samenwerking met topkok Ron Blaauw.

SAIL 2010

SAIL Amsterdam 2010 vindt plaats van donderdag 19 tot en met maandag 23 augustus in Amsterdam. Tijdens het gratis toegankelijke evenement is een imposante vloot van Tall Ships uit de hele wereld te bewonderen. Daarnaast meren in totaal ruim 600 schepen, van varend erfgoed tot uiterst modern, af in en rondom het IJ. Het nautische aanbod wordt omlijst door een uitgebreid cultureel programma voor jong en oud.

Noot aan de redactie (