Gemeente Leidschendam-Voorburg


Informatiebijeenkomst herinrichting Meeslouwerplas

10 augustus 2010 - De provincie Zuid-Holland houdt donderdag 19 augustus een informatiebijeenkomst over de herinrichting van de Meeslouwerplas, het zuidelijke deel van het Leidschendamse recreatiegebied Vlietland. De bijeenkomst vindt tussen 19.00 en 21.15 uur plaats in restaurant De Knip aan de Kniplaan.

De Overhaalbrug over de Vliet is dan gesloten voor onderhoud. Speciaal voor de informatiebijeenkomst blijft de pont, die fietsers en voetgangers overdag overzet, deze avond tot 22.00 uur in de vaart.

Baileybrug
De provincie vervangt de verouderde Baileybrug in recreatiegebied Vlietland. De brug ligt in het fietspad van de Oostvlietweg in Leidschendam, langs de recreatieplas. Het werk duurt van maandag 23 augustus tot eind oktober. Aansluitend gaat de provincie de Meeslouwerplas herinrichten en veiliger maken.

Tijdens de bijeenkomst geven medewerkers van de provincie, het hoogheemraadschap van Rijnland en aannemer BAM Wegen een toelichting op de werkzaamheden aan de Baileybrug en de herinrichting van de Meeslouwerplas.