Deelgemeente Charlois Rotterdam

Padel op Sportplaza Zuiderpark

Kennismaken met padel? Padelcentrum Nederland organiseert samen met Thuis op Straat gratis kennismakingslessen op het Sportplaza Zuiderpark.

Padel is een relatief nieuwe sport in Nederland. Het is een combinatie tussen squash en tennis en wordt gespeeld op een baan die omheind is met een glazen wand. De sport wordt gespeeld met een carbonnen racket, waarbij de puntentelling hetzelfde is als bij tennis, maar er net als bij squash ook via de wand gespeeld kan worden.

Op het Sportplaza in het Zuiderpark liggen twee padelbanen. Om mensen te laten kennismaken met deze nieuwe sport organiseert Norberto Nesi van het Padelcentrum Nederland met ondersteuning van TOS Zuiderpark gratis kennismakingslessen op 19 en 26 augustus van 19.30 tot 20.00 uur. Daarna bestaat de mogelijkheid om vervolglessen te krijgen of zelfstandig padel te spelen op de padelbanen. De banen zijn openbaar en kunnen tijdens de openingstijden van TOS Zuiderpark gratis gebruikt worden.
Padelrackets kunnen gratis geleend worden indien men lid wordt bij TOS. Bel om je op te geven of voor meer informatie over Padel en deze kennismakingslessen met TOS via 010-2238714. Of kijk op www.padelcentrum.nl.

Het Sportplaza in het Zuiderpark Rotterdam ligt op de hoek van de Vaanweg en de Oldegaarde. Sporters zijn zeven dagen per week van harte welkom. Thuis Op Straat (TOS) Zuiderpark is van dinsdag t/m zondag aanwezig met allerlei sportmaterialen waar TOS-leden gebruik van kunnen maken. TOS zit in de container op het terrein van voetbalvereniging BZC aan de Oldegaarde.