Sail 2010


BadBuiten klaar voor eerste duik op SAIL

17 augustus 2010

BadBuiten3
SAIL 2010 heeft een opmerkelijke verrassing in de Zouthaven: het drijvend zwembad BadBuiten. Bezoekers van SAIL krijgen als eerste de kans een duik te nemen. Dus neem je zwemspullen mee!

Bij goed weer kan er elke dag van 9.00 tot 15.00 uur gezwommen worden. Tijdens SAIL biedt het zwembad met terras plek voor maximaal 80 bezoekers. De toegang is gratis. De Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM), die ook in de Zouthaven actief zal zijn tijdens SAIL, zorgt voor de badmeesters die toezicht houden bij het zwembad tijdens openingsuren.

Bootje varen
Van 15.00 uur tot 23.00 uur worden er radiografisch bestuurbare modelbootjes in het zwembad gelegd waarmee bezoekers wedstrijdjes kunnen houden. Het zwembad is alle dagen open voor publiek, behalve op donderdag 19 augustus vanaf 16.00 uur in verband met een besloten bijeenkomst.

BadBuiten in de Amstel
Na SAIL wordt het zwembad aangemeerd op de vaste ligplaats in de Amstel, aan de Korte Ouderkerkerdijk, waar het tot 1 oktober voor iedereen geopend is. Het complex van 500m2 biedt dan ruimte voor circa 150 mensen. BadBuiten gaat 27 augustus officieel open.

Waternet zet het zwembad tijdens SAIL in om aandacht te vragen voor het belang van schoon water.

BadBuiten1 BadBuiten2


---