Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
DE TUIN DER LUSTEN
19, 20 en 21 augustus

Theater, dans en beeldende kunst op particulier landgoed Singraven.

Vreemde objecten in een statige tuin.
De voorbereidingen voor de Tuin der Lusten op landgoed Singraven zijn zichtbaar.

Uit de rijke historie van het huis Singraven koos het festival de onmogelijke liefdes en het onderdrukte verlangen als thema. Kunstenares Merel Holleboom reageert hier als eerste op met haar "Vliegmisschien"

()

"Vliegmisschien", Merel Holleboom

De komende dagen worden het park en de tuin van Singraven verder ingericht voor het samenspel van de kunsten dat van 19 tot en met 21 augustus te bewonderen is.

Het publiek kan op deze avonden met koffie in de hand beginnen met een keuze uit vier nieuwe Nederlandse korte theatrale acts. Deze acts spelen dagelijks vanaf 19:30 uur in het normaal voor het publiek gesloten park van Singraven.

Na de Koffie wordt de avond vervolgd in de tuin van Singraven waar Laetitia Couasnon het verlangen zal dansen op muziek van Jérémie Elis in "Café de la Gare", het café van afscheid en weerzien, het café van het missen van de trein of je geliefde.

De afsluiter van deze Tuin der Lusten wordt gevormd door de 8 hiphop dansers van Black Blanc Beur uit Parijs. Ze dansen een bekend verhaal van Shakespeare over onmogelijke liefde en groot verlangen. De titel van het stuk "Si je t'M" betekent: "Ja, ik hou van je", maar ook "Als ik van je hou". Streetdance op muziek van Tchaikovski, Chopin en Saint-Saens. Klassiek met een beat en een 'bite'.

()

()

Huis Singraven - Denekamp"Si je t'M" - Black Blanc Beur

Kaarten voor De Tuin der Lusten zijn te koop via onze website voor ¤18,50 www.detuinderlusten.nl

Kaarten zijn ook voor ¤20,- te koop bij de VVV in Denekamp en Oldenzaal en op de avonden zelf aan de kassa bij de deur.

Op de website van de Tuin der Lusten vindt u ook alle informatie over reizen, eten en overnachten. Een aantal top-hotels in de prachtige omgeving van Singraven biedt een arrangement aan.

Einde persbericht




Ingezonden persbericht