Ingezonden persbericht


Persbericht

Erwin Konink en Henry Cordes nieuw in dienst bij Trinicom

Wilp, 19 augustus 2010- Trinicom, marktleidend leverancier van geavanceerde softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft met Erwin Konink en Henry Cordes onlangs twee nieuwe medewerkers in dienst genomen. Konink en Cordes zijn per 1 augustus aangetreden als senior software developer en lead developer. Beiden zullen zij zich bezig gaan houden met de verdere ontwikkeling van de Trinicom software. Hierbij houdt Konink zich bezig met het design, constructie, onderhoud en testen van het nieuwe systeem. Cordes zal het ontwikkelproces bewaken en zorgdragen dat het nieuwe systeem technisch van hoge kwaliteit is en gereed voor de toekomst.

Erwin Konink (36) is afkomstig van Capgemini waar hij twee jaar als senior consultant heeft gewerkt en in deze functie verantwoordelijk was voor systeemontwikkeling. Daarvoor had Erwin de nodige kennis en ervaring opgedaan als programmeur, software engineer en technical designer bij Infra Design en Ordina.

"Ik heb ontzettend veel zin om bij Trinicom mijn kennis en ervaring op het gebied van technisch design voor software en architectuur van systemen in te zetten en verder uit te breiden. Daarnaast vind ik het een uitdaging om met behulp van de agile-ontwikkelingsmethode, een procesmethodologie die het bedrijven mogelijk maakt software sneller aan te leveren, de Trinicom software verder te ontwikkelen. Samen met het ambitieuze team van Trinicom zal ik me met veel plezier en motivatie op dit nieuwe project storten," aldus Erwin Konink.

Henry Cordes (44) was de afgelopen jaren werkzaam als senior consultant bij Avanade, een samenwerkingsverband tussen Microsoft en Accenture, waar consultancy wordt geleverd op het gebied van specialistische Microsoft gerelateerde kennis. Henry Cordes startte zijn carrière in de automatiseringsbranche met productontwikkeling van een website management systeem bij SIRA. Om zijn ervaring in te kunnen zetten bij verschillende bedrijven koos hij vervolgens voor detachering bij LogicaCMG waar hij onder andere projecten heeft uitgevoerd bij InterPay en Rabobank Internationaal.

"Mijn doel is om bij Trinicom via de verdere ontwikkeling van de Trinicom software, dit tot een geweldig product te maken, waarin alle ervaring van de organisatie aanwezig is. Tijdens het uitgebreide kennismakingstraject heb ik Trinicom leren kennen als een zeer professionele club met enthousiaste medewerkers en ik zag er naar uit om mij bij het team aan te mogen sluiten." stelt Henry Cordes.

Wilco Rietberg, directeur van Trinicom: "Wij zijn erg verheugd dat wij weer twee nieuwe medewerkers in ons team mogen verwelkomen. Zowel Erwin als Henry beschikken over de benodigde ervaring en kennis en kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan ons team."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 - E-mail: marketing@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel "De Lathmer" in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: Trinicom 5 (T5(TM)). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale T5 Web selfservice. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde Customer Interaction Management software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, Trinicom mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder Agis Zorgverzekeringen, Albert Heijn, Albelli, Carglass, Cendris, Cheaptickets.nl, Conrad Electronic, De Kindertelefoon, De Telefoongids / Gouden Gids, Rabobank, Rijksuniversiteit Groningen, Thomas Cook en Univé verzekeringen. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.


Ingezonden persbericht