Kingston Technology heeft zijn HyperX-geheugenreeks uitgebreid. De HyperX-reeks bestaat nu uit vijf verschillende productlijnen. Hierdoor is het gemakkelijker te bepalen welke module waarbij past. De Kingston HyperX-reeks voldoet zo aan ieders behoeften, van de entry-level gamer en de doorgewinterde professional tot de extreme gamer en pc-enthousiasteling.

De Kingston HyperX-reeks bestaat uit:

- HyperX blu: een betrouwbaar geheugen, ideaal voor entry-level gamers en PC-enthousiastelingen.
- HyperX LoVo: geschikt voor gebruikers die willen profiteren van lager stroomverbruik en hittereductie.
- HyperX Genesis: biedt een verbeterde warmteperformance, hogere frequentiesnelheden en lagere latency. Geschikt voor gamers, enthousiastelingen en system integrators.
- HyperX T1: ontworpen voor enthousiastelingen en professionals. Beschikt over een heat spreader voor een optimale verspreiding van de warmte. In staat om limieten op te zoeken en biedt daardoor een goede overclock-beleving.
- HyperX H2O: bevat een unieke koelingoptie die vloeistof gebruikt voor de afvoer van warmte. Module is geschikt voor extreme gamers en PC-enthousiastelingen.

Persbericht

Kingston Technology voegt watergekoelde modules toe aan HyperX-reeks

Nieuwe 'H2O' high performance geheugenkit voor enthousiastelingen en extreme gamers die gebruik willen maken van watergekoelde systemen

Amsterdam, 19 augustus 2010 ­ Kingston Technology Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Company Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, introduceert de HyperX® H2O watergekoelde DDR3 dual- en triple-channel geheugenkit. De HyperX H2O-module behaalt frequenties tot 2133 MHz en capaciteiten tot 6GB. Het is de nieuwste toevoeging aan de HyperX-productreeks en voldoet aan de behoeften van enthousiastelingen en extreme gamers die gebruik willen maken van watergekoelde systemen.

"Waterkoeling is aantrekkelijk door zijn stille werking en betrouwbaarheid op de lange termijn. We brengen de Kingston HyperX H2O op de markt als een oplossing voor PC-enthousiastelingen die een watergekoeld systeem willen bouwen met de kwalitatief hoogstaande producten van Kingston", zegt Erik Vink, business development manager bij Kingston Technology voor Nederland. "De HyperX H2O is een logische toevoeging op Kingston's aanbod voor prestatiegerichte gebruikers. Het is ons doel om voor gebruikers van ieder niveau en alle interesses een Kingston-product te hebben dat aan hun wensen voldoet."

Kingston Technology introduceert in de nieuwe H2O-reeks drie Kingston HyperX DDR3-producten: twee 4GB dual-channel kits (2000MHz, 2133MHz) en een 6GB triple-channel kit die draait op 2000MHz. Kingston HyperX H2O is verkrijgbaar via de distributeurs, resellers, e-tailers en retailers van Kingston. Kingston HyperX-geheugen wordt ondersteund door een levenslange garantie en gratis 24/7 technische ondersteuning. Kijk voor meer gedetailleerde informatie op http://www.kingston.com. Of kijk op de nieuwe consumentenwebsite van Kingston voor nieuws, wedstrijden en nuttige tips: http://www.rememberkingston.com/nl.