Ingezonden persbericht


Beste redactie,

Hierbij ingesloten de TMF Superchart en hieronder omschrijft muziekfreak Amir Charles (Presenter TMF Superchart) de opvallende ontwikkelingen in de TMF Superchart van deze week.

Voor de derde achtereenvolgende week is Taio Cruz de nummer 1 in de TMF Superchart. In de video wordt hij bijgestaan door Ke$ha, die afgelopen week nog in New York is gespot met haar nieuwe lover (de drummer van Julian Casablancas).

Het leven van een succesvolle dj gaat trouwens ook niet over rozen, neem nou Fedde le Grand; draaien in de vetste clubs van Ibiza, alleen maar in dure hotels slapen, mooie vrouwen om je heen om de volgende dag weer lekker business class naar het volgende feestje toe te vliegen, verschrikkelijk! Om hem door deze moeilijke tijden te helpen, kan ik hem nu al wel vertellen dat ie deze week met z'n nieuwste single New Life binnenkomt op 31!

Rapper T.I. is nog maar net uit de bak, maar gaf afgelopen week al een geheim concert in New York met als gastartiesten onder andere B.O.B. en Mary J Blige. De hele avond was één groot succes en aan het einde van de show kwam Keri Hilson ook nog even langs waardoor ze mooi hun nieuwste single ook maar meteen konden droppen, die deze week ook de lijst binnen komt rollen.

Mohombi is uiteindelijk toch de nieuwe sensatie van dit moment en wat moet het heerlijk zijn als je tracks geproduceerd worden door Redone, want dan kun je er bijna donder op zeggen dat je gewoon een hit in je tas hebt zitten. Dat geldt in dit geval ook voor Mohombi, want met Bumpy Ride was hij vorige week nog Superclip, maar deze week komt ie al de Superchart binnen op nummer 19.

Ik zou zeggen, check hem dit weekend.

Cheers,
Amir

TMF Superchart: zaterdag om 18.00 uur

Vanaf 23 augustus iedere zondag om 12.00 uur op TMF. www.tmf.nl

' TMF Superchart, we scan the internet for you'

Luister ook naar de TMF Superchart via Spotify. Installeer het programma, klik op onderstaande link en subscribe!


- EINDE BERICHT -