Ingezonden persbericht


KUBUS op weg naar 100 vestigingen in 2011

Deest - augustus 2010

Franchiseformule Kubus heeft recent 3 nieuwe vestigingen geopend in: Harderwijk, Utrecht en Heerenveen. In 2010 zijn er bij kubus inmiddels 12 nieuwe vestigingen geopend, waaronder een zogenaamde functionele vestiging: Abbekerk - Multimedia.

"We zijn hard op weg om de groeidoelstelling van 15 vestigingen in 2011 te halen", aldus de formule die zich heeft gespecialiseerd in Administratie, Accountants- en Fiscale diensten en bedrijfsadvisering. Onder de bedrijsadvisering valt de zogenaamde Multifunctionele diensten zoals Multimediazaken: Logo, huisstijl, website; Personeel & Organsisatie, HRM, Automatisering & Informatisering etc. Door deze uibreiding kan Kubus de ondernemer steeds beter op alle voorkomende bedrijfsfunctie ondersteunen. Het aanbieden van haar diensten op basis van one-stop-shopping principe is een van de hoofddoelstellingen van Kubus Coöperatie u.a.

Wie meer wil weten over de franchiseformule kijk op http://www.kubus.nl/.

Over Kubus Coöperatie
Kubus de ondernemer is een veelzijdige financiële dienstverlener voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met een sterke lokale aanwezigheid en professionele ondersteuning vanuit de hoofdvestiging werkt Kubus Coöperatie met haar leden aan een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en service voor haar klanten en tegen een redelijke prijs.

Meer informatie over Kubus Coöperatie vindt u op http://www.kubus.nl


---

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht