Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout (NB), 19-08-2010

Politie pakt Oosterhouters op na mishandeling plaatsgenoot

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmiddag twee Oosterhouters van 26 en 30 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging, gepleegd op dinsdag 17 augustus jl. bij een horecagelegenheid aan de Eendendonk. Beide mannen zijn in het belang van het onderzoek
ingesloten.

Op dinsdag 17 augustus jl. rond 16.45 uur meldde een 45-jarige Oosterhouter dat hij in een horecagelegenheid mishandeld was door meerdere personen. De politie spoedde zich ter plaatse en trof het slachtoffer. Hij had zichtbare verwondingen in het gezicht. De daders waren op dat moment niet meer aanwezig. Het slachtoffer deed aangifte en heeft zich voor onderzoek gemeld in een ziekenhuis. In de aangifte meldde hij dat hij in het café een man aansprak naar aanleiding van het overtreden van het caféverbod. Tussen beiden ontstond een
woordenwisseling wat ontaardde in een vechtpartij waarbij het
slachtoffer door meerdere personen werd geslagen en geschopt. Daarbij werd gebruik gemaakt van een wieldopsleutel. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Man slaat ruiten schuurdeur in

De politie heeft een 42-jarige man uit Werkendam aangehouden nadat hij de ruiten van een schuurdeur had ingeslagen. Naar aanleiding van een ontvangen melding stelde de politie gistermiddag rond 12.00 uur een onderzoek in. Agenten troffen bij een woning aan de Zilverschoon diverse gebroken ruiten van een schuurdeur aan. De huurder van de woning was niet aanwezig. Op de klaproos trof de politie de 42-jarige huurder aan. De man maakte een verwarde indruk. Agenten hebben hem aangehouden en op het bureau overgedragen aan de zorgverlening.

Politie ontmantelt kwekerij en houdt exploitant aan

TERHEIJDEN - De politie trof gisteravond rond 22.15 uur in een loods aan de Munnikenhof in een afgetimmerde ruimte twee hennepkwekerijen aan waar in totaal 885 hennepplanten huisveste. Agenten stuitten op de kwekerij naar aanleiding van een ontvangen melding. De huurder van het pand, een 39-jarige man uit Terheijden is aangehouden. Tijdens het verhoorde bekende hij eigenaar te zijn van de kwekerij. De in beslag genomen planten en kwekerijbenodigdheden zijn ter vernietiging aangeboden.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 19-08-2010 16:58 | © Regio Midden en West Brabant |