Vierde editie Heerlijk Rotterdam: 19 - 22 augustus


Genieten van de culinaire top op de Parklaan

ROTTERDAM, 20100517 -- Heerlijk Rotterdam start dit jaar haar vierde zomereditie. Op dit culinaire festival kunnen fijnproevers van donderdag 19 tot en met 22 augustus weer ultiem genieten van betaalbare signature dishes en delicatessen op de Parklaan te Rotterdam.

Heerlijk Rotterdam mag met recht een groot succes genoemd worden en is inmiddels niet meer weg te denken uit het evenementenaanbod van de Maasstad. Dit jaar breidt het evenement zich uit naar de gehele Parklaan en wordt nog grootser aangepakt dan voorgaande jaren. De zomerse setting van de locatie zorgt voor een heerlijke ambiance en maakt het evenement compleet.

Sterren van het evenement
Heerlijk selecteert enkel de beste chefs uit toprestaurants, die gevestigd zijn in Rotterdam en omstreken. Zij bereiden tijdens het evenement heerlijke signature dishes en zorgen ervoor dat het de bezoekers aan niets ontbreekt. Behalve de gerechten die de chefs met liefde klaarmaken, wordt er op Heerlijk Rotterdam eveneens aandacht besteed aan heerlijke delicatessen en exclusieve merken en producten, allen op topniveau en van hoogstaande kwaliteit.

Heerlijk eatertainment
Gedurende Heerlijk Rotterdam ontbreekt het eatertainment niet. De bezoekers kunnen dagelijks aanschuiven bij diverse product- en wijnproeverijen, onder het genot van bijzondere live muziekperformances. Ook wordt er een culinaire strijd gehouden tussen verschillende topchefs in `Battle of the Chefs'.

Benieuwd naar de deelnemende restaurants? Interesse in de exacte invulling van het eatertainment? Nog even geduld, meer informatie zal spoedig volgen.

Overige informatie
Data: Donderdag 19 t/m zondag 22 augustus
Tijd: Donderdag en vrijdag van 17:00 tot 23:00
Zaterdag en zondag van 12:30 tot 23:00
Start kaartverkoop: 1 juli
Entree: ¤10,-
Locatie: Parklaan te Rotterdam
Parkeren: Bij het Erasmus Medisch Centrum of op de Parkkade
Website: www.heerlijkrotterdam.nl