Secunia bekroond met Global 2010 Frost & Sullivan Award voor Customer Value Enhancement

KOPENHAGEN, Denemarken--(BUSINESS WIRE)-- 20100819 --

Op 14 september 2010, in San Jose, Californië, krijgt Secunia de 2010 Global Frost & Sullivan Award voor Customer Value Enhancement uitgereikt.

Volgens onderzoek van Frost & Sullivan: "Het uitgebreide en grondige niveau van onderzoek van Secunia is ongeëvenaard binnen de gemeenschap van 'Vulnerability Intelligence'. Dit heeft ervoor gezorgd dat Secunia de waardevolste kwetsbaarheidintelligentie die er beschikbaar is toegankelijk heeft gemaakt. Als gevolg hiervan biedt Secunia enorme waarde voor haar klanten, eindgebruikers en andere beveiligingsbedrijven."

De officiële uitreiking van de onderscheiding vindt plaats op een Frost & Sullivan conferentie in San Jose op 14 september 2010, waar de oprichter en CEO van Secunia, Niels Henrik Rasmussen, de award in ontvangst zal nemen namens Secunia.

"Ik ben enorm trots op deze onderscheiding. Het is een duidelijke erkenning van onze voortdurende inspanningen voor het op een verantwoorde manier leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit in ons onderzoek, terwijl we tegelijkertijd in staat zijn om opmerkelijke klantwaarde te bieden," aldus Niels Henrik Rasmussen. "Het kunnen combineren van de inspanningen voor de groei van onze onderneming en daarnaast respectvol en professioneel werken met leveranciers en klanten, is werkelijk iets unieks en iets dat we altijd hebben geprioritiseerd."

Frost & Sullivan presenteert deze award ieder jaar aan het bedrijf dat excellentie heeft getoond bij de uitvoering van strategieën die op pro-actieve wijze waarde creëren voor klanten, met een focus op het verbeteren van het rendement op de investering die klanten doen in hun diensten of producten. De prijs is een erkenning van de enorme focus van het bedrijf op het verhogen van de waarde die de klant ontvangt. Dit gaat verder dan enkel een goede klantenservice en leidt tot betere klantenbinding en uiteindelijk uitbreiding van het klantenbestand.

"Secunia's penetratiegraad op de onderzoeksmarkt voor 'Vulnerability Intelligence' is direct toe te schrijven aan haar sterke vastbeslotenheid om de waarde te verhogen die de klant ontleent aan het product en de diensten van het bedrijf," zegt sectoranalist Chris Rodriguez van Frost & Sullivan.

Frost & Sullivan heeft een grondige evaluatie uitgevoerd van de wijze waarop Secunia werkt met haar onderzoekspraktijken, naast het interviewen van een aantal klanten van het bedrijf. De onderscheiding zal de rappe ontwikkeling die Secunia heeft ondervonden in de afgelopen jaren verder versnellen. En erkend worden door een vooraanstaand wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau zoals Frost & Sullivan zal het bedrijf verder ondersteunen nu het zich ook gaat richten op Fortune 500 klanten bij de komende uitbreiding naar de Noord-Amerikaanse markt.

"Ondanks de uitdagingen van de markt, zoals een laag bewustzijn bij de eindgebruiker van de waarde van oorspronkelijk kwetsbaarheidsonderzoek en concurrenten die uiteenlopende boodschappen laten horen over kwetsbaarheidsonderzoek waardoor klanten verward raken, heeft Secunia haar concurrenten verslagen door het bieden van kwalitatief hoogstaand onderzoek aan haar klanten," aldus onderzoeksbureau Frost & Sullivan.

"Ook al hebben we in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in innovatieve software-oplossingen zoals de Software Inspector technologie en de Patch Management integratie in Microsoft WSUS & SCCM, zijn software-oplossingen uiteindelijk slechts zo goed als de intelligence en het onderzoek dat de inhoud levert. In dat opzicht zullen we altijd streven naar de beste aanbieder van kwetsbaarheidsinformatie en -onderzoek," vervolgt Rasmussen. "Ik zou graag alle toegewijde medewerkers van Secunia willen bedanken voor het waarmaken van deze realiteit en speciale dank aan het beste onderzoeksteam in de wereld, omdat het altijd fantastische prestaties levert."

Ter viering van de award biedt Secunia alle bedrijven die momenteel gebruik maken van gratis bronnen om kwetsbaarheidsinformatie te verzamelen, een gratis 30 dagen proefperiode van de Enterprise Vulnerability Manager van het bedrijf.

Voor meer informatie over de gratis proefperiode, neem contact op met Secunia via: http://secunia.com/products/corporate/EVM/trial/

Over Secunia

Secunia is gevestigd in Denemarken en werd in 2002 opgericht door een team van mensen met complementaire competenties in management, sales, IT-beveiliging en IT-ontwikkeling. De oprichter van het bedrijf is Niels Henrik Rasmussen, en mede-oprichters zijn Thomas Kristensen, Michael Haddi Zaman, Thomas Piil en Jakob Balle. Secunia erkent dat kwetsbaarheden in software de achilleshiel van elk netwerk of IT-systeem vertegenwoordigen. Het is de missie van Secunia om de dreiging van deze kwetsbaarheden te identificeren en elimineren door zwakke plekken in software nauwkeurig op te sporen en producten aan haar klanten en de gemeenschap te leveren.

Als toonaangevende leverancier van kwetsbaarheidintelligentie speelt Secunia een belangrijke rol bij het eco-systeem voor beveiliging en is het bedrijf de voorkeursleverancier voor meer dan 1.000 bedrijven en overheidsinstellingen over de hele wereld. De kwaliteit en het belang van Secunia voor het eco-beveiligingssysteem wordt publiekelijk erkend door klanten, partners, softwareleveranciers, branchegenoten, media en de gemeenschap.

Over Frost & Sullivan

Frost & Sullivan, de Growth Partnership Company, stelt klanten in staat om hun groei te versnellen en best-in-class posities te bereiken qua groei, innovatie en leiderschap. De Growth Partnership Service van het bedrijf voorziet de CEO en het groeiteam van de CEO van gedisciplineerd onderzoek en best-practice modellen om de generatie, evaluatie en implementatie van krachtige groeistrategieën te stimuleren. Frost & Sullivan beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in haar partnerschappen met Global 1000 bedrijven, opkomende bedrijven en een investeringsgemeenschap bestaande uit 40 kantoren op zes continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Secunia
Niels Henrik Rasmussen, CEO, oprichter
Mobiel: +45 2123 4634
E-mail: nhr@secunia.com
of
Thomas Kristensen, CSO, mede-oprichter
Mobiel: +45 2690 7565

E-mail: tk@secunia.com