Stadsdeel Amsterdam-Noord

Bekijk de SAIL-IN op 19 augustus in het Oeverpark

16 augustus 2010

SAIL 2010 start traditiegetrouw met de SAIL-IN: de binnenkomst van de tall ships in Amsterdam. Vanuit het Oeverpark in Overhoeks heb je schitterend zicht op de schepen. Op donderdag 19 augustus kun je hier vanaf 10.00 uur terecht voor espresso, thee, informatie of je eigen picknickplek.

Het wordt weer druk tijdens SAIL. Iedereen wil goed zicht hebben op de binnenkomende schepen. Het Oeverpark in Overhoeks biedt een van de beste zichtpunten tijdens de SAIL-IN op 19 augustus. Vanaf 10.00 uur kun je hier terecht voor koffie en thee en om de eerste schepen te zien. Het hoogtepunt start om 12.00 uur met de binnenkomst van de tall ships. Dan treedt ook een Braziliaans duo op in het Oeverpark, die zomerse klanken ten gehore brengen. In de Overhoekstent in het park kun je terecht voor informatie. Dus, neem je kleedje mee en kom genieten van SAIL in het Oeverpark op 19 augustus.

Bereikbaarheid

We raden iedereen aan met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Vanaf de pont aan de Buiksloterweg, tegenover Amsterdam CS, loop je over de brug voor Toren Overhoeks langs. Volg het fiets- en voetgangerspad en je komt vanzelf in het park.