Gemeente Borsele

Intrekking vergunning Wet Milieubeheer Monsterweg 137, Borssele

Beschikking tot intrekking vergunning op grond van artikel 8.26 van de Wet milieubeheer op verzoek vergunninghouder

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele heeft besloten, op verzoek van de vergunninghouder, over te gaan tot intrekking van zijn milieuvergunning. Het betreft de milieuvergunning voor een veehouderij annex landbouwbedrijf aan de Monsterweg 137 in Borssele. Binnen de inrichting worden al langer dan die jaar geen meststieren meer gehouden.

Inzage

U kunt de beschikking en de overige van belang zijnde stukken van 19 augustus tot en met 29 september 2010 inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand, openingstijden van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Ook kunt u de beschikking inzien op www.borsele.nl/milieubeheer

Beroep

Beroep kan tot en met 29 september 2010 worden ingesteld door degenen die op tijd hun bedenkingen tegen de ontwerpbeschikking hebben ingediend en de adviseurs, die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen. Als u kunt aantonen, dat u redelijkerwijs niet tot het inbrengen van bedenkingen in staat bent geweest, kunt u eveneens beroep instellen. Meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift vindt u in de gemeentegids van 2010-2011 (pagina 55 t/m 57) en op www.borsele.nl/bezwaarschrift. De brochure "bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid" is op verzoek verkrijgbaar bij de gemeente Borsele, tel. (0113) 238383.

Het beroepschrift moet in tweevoud gezonden worden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA `s-Gravenhage. Als u beroep instelt kunt u bovendien vóór 30 september 2010 een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Heinkenszand, 18 augustus 2010

Publicatie

In verband met de zomerstop van de Borselse Bode publiceren wij bekendmakingen in de Bevelandse Bode. U kunt de Bevelandse Bode raadplegen via www.internetbode.nl. Hieronder vindt u de publicatie zoals bekendgemaakt in de Bevelandse Bode van 18 augustus 2010.

Publicatie Intrekking vergunning Wet milieubeheer Monsterweg 137 Borssele