Provincie Drenthe

Wet milieubeheer voor Dikabo BV te Assen

Gedeputeerde staten van Drenthe hebben op grond van de Wet milieubeheer (Wm) een vergunning verleend voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting aan Dikabo BV, gelegen aan Europaweg Noord 3 te Assen.

De vergunning heeft betrekking op het opslaan en verhandelen van vrachtwagen-, bus- en bestelwagenbanden en eventueel bijbehorende velgen.

Het besluit is wel gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Ter inzagelegging

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 19 augustus 2010:

* bij de gemeente Assen, Afdeling Publieksbalie van de Dienst Stadsbalie (Noordersingel33). Op verzoek kunnen stukken ook gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren worden ingezien. Wanneer men van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, wordt men verzocht daarvoor een afspraak te maken met mevrouw M.Polnaya, telefoonnummer (0592)366911;
* bij de provincie Drenthe, bezoekadres: Lauwers 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Beroep

Belanghebbenden kunnen vanaf 19 augustus 2010 tot en met 29 september 2010 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage (telefoonnummer (070) 426 44 26). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Indien onverwijlde spoed dat vereist, kunt u een voorlopige voorziening vragen.

Inlichtingen