Gemeente Waterland

18 augustus 2010

Verkeershinder tot en met 4 september 2010

Kermis Monnickendam van 19 t/m 22 augustus 2010

Vanaf donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus is er Augustuskermis op het parkeerterrein Het Bolwerk te Monnickendam. U wordt verzocht op dit parkeerterrein gedurende deze periode niet te parkeren. De gemeente zet borden neer waarop dit is aangegeven. De gemeentelijke wegsleepregeling is hier van toepassing.

De aanvoer van kermiswagens/materiaal gebeurt al sinds maandag 16 augustus. Wij willen u verzoeken hiermee rekening mee te houden. De woon- en pakwagens worden gestald op het parkeerterrein Markgouw.


---

Gouwzeemarkt: zondag 22 augustus 2010

In verband met de Gouwzeemarkt van zondag 22 augustus 2010 is het marktgebied tijdelijk afgelsoten. De gemeente plaatst borden met daarop de wegen die zijn afgesloten.

De volgende straten zijn verboden in te rijden voor alle verkeer:
* Kerkstraat ter hoogte van nummer 20

* Kermergracht, bij aansluiting Kerkstraat
* Noordeinde, ter hoogte van nummer 25

* 't Zand, ter hoogte van de Middendam

* Havenstraat, bij aansluiting Haven

* Zuideinde, ter hoogte van nummer 81

* 't Prooyen, ter hoogte van nummer 26

In het hele gebied geldt een parkeerverbod, met uitzondering van Groote Noord en Zuideindermolensteeg. De wegsleepregeling is hiervoor van kracht.

In de volgende straten, waar doorgaand verkeer niet mogelijk is ten gevolg van de afzettingen wordt aan het begin van de straat een bord worden geplaatst met "Doorgaand verkeer gestremd".
* Kerkstraat

* Zonnepad

* Kermergracht

* O.Z. burgwal, ter hoogte van nummer 17

* Haringburgwal, ter hoogte van de Engelse hoek
* Havenstraat

Let Op!

Tijdens deze evenementen is de gemeentelijke wegsleepregeling van kracht. Auto's worden zonder waarschuwing, op kosten van de eigenaar, weggesleept naar Purmerend.

---

Afsluiting Zwaluwtong

Zaterdag 4 september is, in verband met een straatbarbecue, de Zwaluwtong ter hoogte van huisnummers 59 t/m 65 afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente stelt een omleidingsroute via de Bereklauw in.

---