Nieuw platform stroomlijnt informatie over zorg en welzijn


ROTTERDAM, 20100819 -- Zorgfactor.nl is een onafhankelijk interactief platform dat uitgebreide informatie biedt over zorgaanbieders en zorgproducten. Zorginstellingen en -bedrijven hebben de mogelijkheid om een eigen presentatiepagina te maken en zo hun diensten, vacatures en/of produkten aan te bieden. Bezoekers van het digitale medium kunnen uit het aanbod kiezen en rechtstreeks contact opnemen met de gewenste instelling of het bedrijf. Naast het presenteren van zorgdiensten biedt dit medium ook een agenda met belangrijke data omtrent gezondheidszorg en welzijn en een nieuwspagina die u op de hoogte houdt van het laatste nieuws.

Zorgfactor.nl richt zich op een brede doelgroep. Zo worden ook ZZP-ers, patiƫntenorganisaties en stichtingen uitgenodigd om zich te presenteren op het platform.

Behalve voor particuliere zorgzoekers biedt de site ook informatie voor professionals in de zorg.

Iedereen die informatie heeft met betrekking tot gezondheidszorg en welzijn kan een item plaatsen in de gewenste rubriek. De items worden pas zichtbaar nadat ze op hun informatieve kwaliteit zijn beoordeeld.

Met de medewerking van alle belanghebbenden uit de zorgsector moet zorgfactor.nl uiteindelijk de meest uitgebreide database op het gebied van gezondheidszorg en welzijn worden.

Zorgfactor.nl