Duurzaam project: de 1.000.000 druppels van Asito

19/08/2010 13:30

Asito Dienstengroep

Asito was de eerste grote schoonmaakorganisatie die klimaatneutraal ging werken. Met het duurzame schoonmaakconcept Samen Schoner, Samen Groener werkt Asito samen met haar klanten aan duurzaamheid. Nu wil Asito haar reikwijdte verder uitbreiden. Het project 1.000.000 druppels stelt zich tot doel om voor het einde van 2012 een miljoen mensen te bereiken en na te laten denken over duurzaamheid.

Elke persoon die zich bewust is van zijn omgeving en zijn verantwoordelijkheid daarin neemt, draagt bij aan een meer duurzame maatschappij. Eén persoon is echter de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat. Asito stelt zich tot doel om een miljoen mensen te bereiken en hen te inspireren hun steentje bij te dragen aan de wereld van morgen. Een miljoen druppels maken het verschil. Asito's visie, 'iedereen verdient een schone, verzorgde en hygiënische werk-, en leefomgeving', is de aanleiding voor deze actie.


1.000.000 druppels kunnen overal vandaan komen. 12.000 Asito medewerkers, 40.000 familieleden van deze medewerkers, klanten, mensen die via het Werkplein of sociale werkplaats bij Asito werken, medewerkers van klanten, mensen die de Asito website bezoeken..... iedereen krijgt een stukje bewustwording mee. We willen er door het delen van onze kennis voor zorgen dat al deze mensen zich beseffen dat ze op een eenvoudige manier hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu en een betere maatschappij. Eén druppel. Maar dan een miljoen keer.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.asito.com