FloraHolland


Monsterbus FloraHolland Connect in het nieuw

FLORAHOLLAND (19 augustus 2010) - Deze week werd door Hans van der Molen van FloraHolland Connect de nieuwe Monsterbus in ontvangst genomen. Een nieuwe, iets ruimere, bus was nodig omdat er steeds meer vraag is naar de service van de Monsterbus.

In de Monsterbus zijn aantrekkelijke, actuele aanbiedingen van kamerplanten en boomkwekerijproducten te vinden. Van nieuwe kwekers, seizoensproducten, noviteiten of concepten. Wekelijks rijdt de Monsterbus een vaste route langs kopers in de regio's Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Boskoop. Op deze manier krijgt de kweker extra aandacht voor zijn product. Het aanbod in de Monsterbus is direct leverbaar en omdat de planten maar één week meereizen zijn er altijd nieuwe aanbiedingen waarmee kopers hun klanten kunnen verrassen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FloraHolland Connect Info. Bel T +31 (0)174 63 55 55 (Naaldwijk) of T +31 (0)297 39 38 88 (Aalsmeer) of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl.

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Hans van der Molen (FloraHolland Connect) krijgt uit handen van Robert van Huit (Mercedes-Benz Naaldwijk) de sleutel van de nieuwe Monsterbus overhandigd.