Ingezonden persbericht

Amsterdam, 19 augustus 2010

Kennisbank Bestuursrecht: één complete informatiebron voor bestuursrecht

Op 17 augustus lanceerde Reed Business de Kennisbank Bestuursrecht. Een nieuw online kennisproduct voor juridische professionals op het gebied van bestuursrecht.

In de Kennisbank Bestuursrecht is onder meer de tekst van het welbekende boek 'Hoofdstukken van bestuursrecht' volledig opgenomen. Een van de auteurs van het boek, mr. dr. Ron van Male, maakt tevens deel uit van de expertredactie van de kennisbank.

Daarnaast bevat de kennisbank onder andere actueel artikelsgewijs commentaar op de Algemene wet bestuursrecht, teksten over Bestuurlijke Schadevergoeding, meer dan 80.000 uitspraken op het gebied van bestuursrecht en een actuele selectie van jurisprudentie, geselecteerd en samengevat door Advocatenkantoor Stibbe.

Kortom, met de Kennisbank Bestuursrecht brengt Reed Business prominente mensen uit het bestuursrecht bijeen om een complete informatiebron te maken voor juridische professionals op het gebied van bestuursrecht.

Pilot Bestuursacademie Nederland

Op 16 juli jl. werd al bekend, dat de Kennisbank Bestuursrecht centraal staat in een pilot van de Bestuursacademie Nederland en Reed Business. Studenten krijgen een iPad waar de Kennisbank Bestuursrecht op beschikbaar is. Dit initiatief moet de informatie voor studenten nog toegankelijker maken.

Ga voor meer informatie over de Kennisbank Bestuursrecht naar http://www.kennisbanken.info/kennisbank_bestuursrecht/34

Reed Business ontwikkelt al jaren succesvolle online kennissystemen voor professionals in uiteenlopende vakgebieden. Een voorbeeld is het alimentatierekenprogramma INA Online, dat de standaard voor de rechterlijke macht is en dat door 90% van personen- en familierecht advocaten gebruikt wordt.

Noot voor de redactie (