Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 06-08-2010

BEAUTIFUL SAIL

Vrijdag 20 augustus 2010

Op vrijdag 20 augustus vindt Beautiful Sail plaats in Panama, Beautiful Sail is een exclusief concept dat speciaal voor Panama is ontwikkeld. Wat Beautiful Sail zo exclusief maakt is het feit dat het maar één keer per jaar tijdens SAIL wordt gehouden. Dit jaar staat er weer een sublieme line up voor de bezoekers klaar, de line up bestaat uit:

Erick E, hij behoort het laatste decennium al tot één van de absolute top DJ's van Nederland, Shermanology, dit dynamische duo weet het publiek keer op keer te verbazen met hun eindeloze creativiteit en Dennis Volpe de winnaar van de Dancetour DJ knock out.

De studio wordt gehost door Benjamin R!ch & R!ch MC en Iwan Dinero, deze jongens hebben de wind in de zeilen en laten op elk feest waar zij staan een verpletterende indruk achter.

Voor Beautiful Sail 2010 zijn er twee top headliners aan line up toegevoegd die een goeie basis voor de avond garanderen.Om de avond tot één kloppend geheel te maken zijn er danseressen aanwezig die elegante acts zullen op voeren om Beautiful Sail in de bezoekers hun harten te verankeren.

SAIL 2010

Van donderdag 19 augustus tot en met maandag 23 augustus 2010 organiseert Stichting SAIL Amsterdam alweer de achtste editie van SAIL Amsterdam. Op de vooravond van Beautiful Sail is er vanaf 22.00 nog een wervelende show te bewonderen onder begeleiding van de band SAIL OCEAN EXPERIENCE MET... KERR! Tijdens SAIL Amsterdam heeft u de mogelijkheid om gratis deze unieke multimediashow te bezoeken in de Amsterdamse Panama: Ocean Experience. Deze 30 minuten durende show laat iedereen het belang van de biodiversiteit van onze oceanen kusten zien en beleven. De show combineert (onderwater)beelden met live muziek van de band KERR uit Londen! Meer info over deze show treft u aan op www.panama.nl

Tickets

Voorverkooptickets

De online voorverkooptickets zijn slechts E10- (ex fee) en te verkrijgen via www.paylogic.nl en www.panama.nl. De fysieke tickets zijn verkrijgbaar via alle Primera Shops en Free Record Shops in Nederlands.

Deurverkoop:

Naast alle voorverkooptickets zijn er ook een genoeg aantal tickets beschikbaar aan de deur, mits het natuurlijk op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij je persoonlijk aan om je tickets in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Viparrangement:

Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale viparrangementen. Viparrangementen die bestaan uit: je eigen viptafel met persoonlijke bediening, valetparking, vipingang, 'meet en greet' met je favoriete artiest en ga zo maar door. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar vip@beautifulevents.nl

Gastenlijst:

Behoor je tot de diegene die op de gastenlijst staan, dan willen wij benadrukken dat de lijst om 00:30 sluit, en dat we daar heel strict mee zijn. Dus te laat is helaas te laat. Wil je dit voorkomen? Zorg dan dat je ruim op tijd komt, en houdt gelijk rekening met de drukte rondom parkeren en de drukte bij de deur.

Locatie:

Panama

Oosterlijke handelskade 4

1019 BM Amsterdam NL

http://www.panama.nl/


---

Summary

Doorpolicy: de heren moeten in het gezelschap zijn van vrouwen

Dresscode: Fashionable ( no hats or caps!!!)

Minimale leeftijd: 18+ (id verplicht)

Deuren open: vanaf 23:00

Tijden: 23:00 - 04:00

Gastenlijst sluit om: 00:30

Online voorverkoop: www.panama.nl or paylogic.nl

Prijs voorverkoop: E 10,-

Prijs deurverkoop: E more @ door

Vip: vip@beautifulevents.nl

Fysieke verkooppunten: Alle Free Record Shops (NL) en alle Primera Shops (NL)

Info: info@beautifulevents.nl


---- --