Persbericht

Tom Dice en SonicAngel lanceren nieuwe single Lucy in Nederland

Eindhoven, 20 augustus 2010 - Tom Dice, de twintigjarige singer-songwriter die met Me and My Guitar de beste Vlaming ooit op een Eurovisie Songfestival werd, brengt in Nederland een nieuwe single uit. De opvolger van Me and My Guitar kreeg de naam Lucy en is vanaf vandaag in Nederland te koop bij de verschillende platenzaken en via iTunes.

Lucy is een herkenbaar nummer geworden over gebroken harten en het liefdesverdriet dat daarmee gepaard gaat. De single werd geschreven door Tom Dice zelf, in samenwerking met Tom Helsen. Inspiratie voor de clip haalden Tom Dice en SonicAngel in Los Angeles: de opnamen vonden plaats op en rond Venice Beach. De Lucy uit het filmpje is een Duitse schone die enkele jaren geleden geëmigreerd is naar Los Angeles.

"Tom's vorige single Me and My Guitar was een enorme klapper in België, mede dankzij zijn geweldige optreden tijdens het Eurovisie Songfestival," zegt Bart Becks van SonicAngel. "Met Lucy willen we nu ook doordringen tot de Nederlandse hitlijsten. We willen laten zien dat Tom Dice een blijvertje is en op internationaal niveau potentie heeft."

Na de lancering van de nieuwe single in Nederland op 20 augustus volgt nog Duitsland eind augustus. Daarna vertrekt Tom Dice op tournee naar Duitsland, waar hij in Frankfurt, Keulen, Bochum, Berlijn en Saarbrücken speelt.

BERICHT AAN DE REDACTIE