Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maurice den Exter (M&E Kappers) naar Miss Universe

Hij was nog maar nauwelijks terug uit Sienna, waar hij mede verantwoordelijk was voor de kapsels van de mannen op het huwelijk van Yolanthe en Wesley of Maurice den Exter van M&E kappers werd gevraagd om de kapsels van de Europese kandidaten voor Miss Universe te verzorgen. Op dit moment verblijft hij daarvoor in Las Vegas. Maandag 23 augustus wordt Miss Universe 2010 gekozen in het Mandaly Bay Hotel. De 23-jarige Desirée van den Berg uit Santpoort vertegenwoordigt Nederland.

Sinds de Brabantse haarstylist ambassadeur is voor het Amerikaanse merk Farouk, wordt hij wereldwijd gevraagd om zijn vaardigheden te tonen op de meest prestigieuze evenementen. Zo was hij dit jaar al in Londen, Estland, Griekenland, Italië en nu ook de Verenigde Staten. Niet verwonderlijk dat men vanuit Amsterdam, België, Keulen en zelfs Londen eens in de zes weken naar Brabant op kapselbedevaart gaat.

Maurice den Exter beheert met zakelijk partner Saskia Lips 3 salons onder de naam M&E Kappers (Made, Zevenbergen en Raamsdonkveer) en 1 Color & Creationsalon (Breda). Het Creative Team van M&E heeft o.a. de prestigieuze Color Trophy gewonnen en talloze nominaties en prijzen bij het grootste kappersgala van Nederland, de Coiffure Award. Het totale team bestaat uit 42 mensen die wekelijks getraind worden om de nieuwste trends in kleur en coupe te vertalen naar betaalbare en draagbare kapsels.