CASA DI YOGA - Yogabreak in Limburg met Johan Noorloos


LIMBURG, 20100719 -- CASA DI YOGA organiseert van 20 tot en met 22 augustus een yogabreak in de heuvels van Limburg. Tijdens het weekend staan uiteraard de yogalessen van één van Neerlands bekendste yogadocenten centraal, maar er is ook genoeg ruimte om te genieten van het prachtige Limburgse landschap, shiatsu massage, meditatie en natuurlijk heerlijke maaltijden bereid met verse streekproducten.

Het weekend vindt plaats op een prachtig gerestaureerde hoeve aan de Geul. De heuvels, weilanden en bossen maken de hoeve een bijzondere en rustgevende plek. En een perfecte locatie voor een yogaweekend. Tussen de yogalessen door kunnen deelnemers zich laten masseren, wandelen door het Geuldal of gewoon relaxen op de hoeve en aan de oever van de Geul. De yoga en meditatie worden verzorgd door Johan Noorloos, schrijver van het boek "Hoe Yoga je leven kan veranderen", waarin hij laat zien hoe je een goede yoga-practice opbouwt en tal van prominente Nederlanders, die eerder al lessen volgden bij Noorloos, vertellen over hun ervaringen. Waaronder Daphne Bunskoek, Katja Schuurman, Jeroen Pauw, Gerard Spong en Anita Witzier.

Over CASA DI YOGA
CASA DI YOGA is altijd op zoek naar bijzondere combinaties van yoga en andere activiteiten om telkens weer een unieke ervaring te verzorgen. CASA DI YOGA biedt het hele jaar door yogavakanties naar de meest zonnige en vooral originele plekken ter wereld. Naast de yogalessen worden er talloze activiteiten aangeboden en is er bovendien voldoende ruimte om op ontdekking uit te gaan. CASA DI YOGA is opgericht door Laura Bronkers, zelf actief beoefenaar van yoga. Door haar werk in de film- en TV-industrie heeft zij veel van de wereld gezien en kent zij als geen ander die onontdekte plekjes en bijzondere ervaringen. Laura: "Ik zie het als een prachtige uitdaging om mensen mee te nemen naar mijn favoriete bestemmingen. Door middel van yoga maken deelnemers zo niet alleen kennis met bijzondere plekken, maar kunnen ze eveneens genieten van al het moois dat deze locaties te bieden hebben. Het is echt yoga met een vakantie."

Kijk voor het uitgebreide programma van deze yogabreak in Limburg op www.casadiyoga.nl





Ingezonden persbericht