NCRV

Fotowedstrijd 'Samen op de wereld'

Is jouw foto een reis waard?

Vrijdag 20 augustus
fotowedstrijd.ncrv.nl

NCRV organiseert fotowedstrijd met thema âSamen op de wereldâ

Houd je van fotograferen? En wil je graag je fotokunsten op een expositie laten zien? Of wil je kans maken op een reischeque? Doe dan mee aan de fotowedstrijd met het thema âSamen op de wereldâ van de NCRV. Vanaf vrijdag 20 augustus kun je een foto insturen die laat zien hoe mensen leven, samenleven en waarvoor ze staan.

Heb je een bijzonder moment waarbij dit in een oogopslag is te zien vastgelegd op een foto? Upload deze foto dan via de website http://fotowedstrijd.ncrv.nl. Dit kan vanaf vrijdag 20 augustus tot en met maandag 11 oktober. Een onafhankelijke jury en het publiek beslissen welke fotoâs het thema het beste weergeven.

De twintig beste inzendingen worden vanaf dinsdag 19 oktober tentoongesteld in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in het Mediapark in Hilversum. Eén daarvan wordt bovendien beloond met een mooie reischeque ter waarde van 500 euro.

De NCRV pleit met 'Samen op de wereld' voor een tolerantere samenleving, waarin verschillen tussen mensen worden erkend en geaccepteerd. Wij zien dat veel mensen iets voor elkaar willen betekenen en betrokken zijn bij de wereld waarin we leven. Dit laten we zien in onze programmaâs, maar ook met andere initiatieven. Onze koers sluit aan bij de traditie die onze omroep al 85 jaar kenmerkt en waarin respect de kern blijft. Wij willen als NCRV een maatschappelijk betrokken organisatie zijn, die dichtbij mensen staat en burgers een stem geeft.

Meer informatie over het thema en de wedstrijd vind je op http://fotowedstrijd.ncrv.nl