RTL Group

Nr. 1-DJ Armin van Buuren en Patricia Paay vrijdag in eerste 'Van Der Vorst Ziet Sterren'

Peter van der Vorst maakt vanaf vrijdag 20 augustus weer heel wat kilometers: 'Van Der Vorst Ziet Sterren', waarin hij nationale en internationale celebs bezoekt, gaat dan weer van start bij RTL 4. In de eerste aflevering gaat hij thuis langs hij Patricia Paay. Voor het eerst komt haar nieuwe liefde Nicky aan het woord. Patricia vertelt over de breuk met Adam Curry en gunt de kijker een blik in haar nieuwe leven. Ook spreekt Peter haar ouders in Rotterdam. Verder kijkt hij backstage mee bij de strippende mannen van Patricias Dreammen.

De tweede gast is Armin van Buuren, de zeer populaire nummer 1-dj van de wereld. Voor het eerst laat hij thuis een camera toe. Ook bezoekt Peter met hem de discotheek in Leiden waar het allemaal begon voor de dj. Vervolgens reist Peter mee naar het Griekse partyeiland Mykonos, waar hij anno 2010 voor een kolkende massa mensen optreedt.

Komend seizoen gaat Peter tevens thuis langs bij 'Octomom' Nadya Suleman en haar achtling, evenals bij Larry Hagman, Robert & Claudia Schoemacher, Touriah Haoud & Greg Vaughn en Fatima Moreiro de Melo & Raemon Sluiter. Hij spreekt Jörgen Raymann in Suriname, Phil Collins in Geneve, David Guetta in Ibiza, Julia Roberts in Rome en Drew Barrymore in Londen. Voor Peter dus voorlopig geen kilometerheffing

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf vrijdag 20 augustus, tussen 22.10 en 23.10 uur.