RTL Group

Tweede halve finale 'Holland's Got Talent' vrijdag bij RTL 4

Vrijdag 20 augustus is de tweede liveshow van het RTL 4-spektakel 'Holland's Got Talent'. Talent in de breedste zin trekt opnieuw aan de kijker voorbij en hoopt door een verpletterend optreden te geven vurig op een plaats in de finale op vrijdag 10 september. Degene met de meeste publieksstemmen kwalificeert zich rechtstreeks hiervoor terwijl juryleden Patricia Paay, Dan Karaty en Gordon bepalen wie van de nummers 2 en 3 aan de eindstrijd mag deelnemen. Gastheer Robert ten Brink neemt de presentatie weer voor zijn rekening.

Zo is er de Adonis Show Acrobatiek, een grote groep acrobaten die zeer moeilijke en gevaarlijke stunts uithalen. En Drumband Heelsum. Ze waren bij de auditie spectaculair verkleed maar het ontbrak hen aan choreografie, aldus de jury. Is het gelukt dit nu wel in te studeren? Zanger Farid heeft nooit de moed gehad om echt voor een zangcarrière te gaan. 'Holland's Got Talent' moet hem nu helpen om eindelijk zijn droom na te streven. Maar dat wil de 14-jarige Megan ook. Zij heeft een heel volwassen stemgeluid voor haar leeftijd. Ook Sniggy & Santios zijn weer van de partij. Sniggy zal weer fantastische geluiden met zijn mond produceren terwijl Santios daar bij rapt.

Voor het duo Jacqueline en Alex is dansen hun passie, ook al zit zij in een rolstoel. Zij willen heel graag hun danskunsten met de wereld delen. De twee vrienden van het Elastic Double moeten 3 uur reizen voordat ze kunnen oefenen, iets wat ze driemaal per week doen. Zij hebben een robotachtige dans ingestudeerd, met veel popping en locking. De jury was laaiend enthousiast tijdens hun eerste auditie. Tenslotte staat ook buikspreker Bart aan de start van de tweede liveshow. Hij maakte eerder grote indruk op met name Patricia Paay maar heeft een nieuwe act ingestudeerd voor deze tweede liveshow van 'Holland's Got Talent'.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 20 augustus tussen 20.30 en 22.10 uur.p>
---

Website: rtl.nl/hollandsgottalent