OfficeSavers.nl implementeert Hyves-Afrekenen


KESTEREN, 20100820 -- Steeds vaker vindt betalingsverkeer plaats via internet. Digitaal betalen is eenvoudig, overzichtelijk en snel. OfficeSavers BV, specialist in printer-supplies, implementeert de nieuwste trend op dit gebied: Hyves-Afrekenen.

Bij Hyves-afrekenen koppelen gebruikers eenmalig hun Hyves-account aan hun rekeningnummer. Daarna is een bevestiging per sms voldoende om af te rekenen.

www.officeSavers.nl implementeert deze innovatieve mogelijkheid op haar website, en is daarmee de eerste in haar branche.

'Hyves-Afrekenen is een fantastische toevoeging op de al bestaande betaalmogelijkheden,' aldus Sebastiaan Busch van OfficeSavers. 'We bieden met deze methode nog meer winkel- en betaalgemak. Onze klanten konden al afrekenen met iDeal, credit card, machtiging, vooruit per bank, onder rembours of gewoon met de pinpas bij het zelf afhalen van de spullen.'

Over Officesavers BV
Officesavers BV biedt sinds 2004 gemakkelijk, voordelig en vooral vertrouwd online shoppen, en streeft ernaar producten voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Daarbij worden uiteraard de kwaliteit van de producten en een goede klantenservice niet uit het oog verloren.

Officesavers BV exploiteert de webshops www.officesavers.nl en www.toysavers.nl . In beide webshops kan met het nieuwe Hyves-Afrekenen worden betaald.

Tel: 0488-712440
Web: www.officesavers.nl
Mail: sales@officesavers.nl

Officesavers BV