Vacaturebank ERPvacatures.nl kiest voor gratis plaatsingen


En verlaat daarmee het traditionele model van betalen per geplaatste advertentie

HARLINGEN, 20100820 -- Met ingang van vandaag kan iedere werkgever gratis haar ERP gerelateerde vacatures plaatsen op ERPvacatures.nl, de vacaturebank die zich 100% richt op de ERP wereld.

ERPvacatures.nl kiest voor een nieuw model wat vooral is gebaseerd op het aangaan van partnerships met gerelateerde bedrijven en verlaat daarmee het traditionele model van betalen per geplaatste advertentie.

Niet alleen het plaatsen van de vacatures is gratis geworden, datzelfde geldt voor het plaatsen van een bedrijfsprofiel waarmee de werkgever zich kan profileren richting kandidaten die de site bezoeken.

Kandidaten konden zich al gratis inschrijven op ERPvacatures.nl om daar hun CV te uploaden, waarna ze automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe, passende vacatures. Inschrijven heeft voor kandidaten tevens het voordeel dat er nog eenvoudiger via de site gesolliciteerd kan worden.

De vacaturebank is eerder dit jaar door mensen uit de branche gelanceerd waardoor er een duidelijke aansluiting met de doelgroep is. Met deze vacaturebank wordt de zoektocht naar een geschikte baan in de ERP wereld een stuk overzichtelijker en daarmee ook gemakkelijker.

ERPvacatures.nl