Politie Gelderland-Zuid

Verdachten aangehouden na inbraken

Rumpt, 20-08-2010 o De politie heeft donderdagmiddag op de Provincialeweg-West in Rumpt twee mannen aangehouden die er van worden verdacht in enkele woningen in Rumpt te hebben ingebroken. Een derde verdachte wist te vluchten.

Er kwam een melding bij de politiemeldkamer binnen dat enkele mannen zicht verdacht ophielden bij een woning aan de Provincialeweg. Een getuige gaf een kenteken van de auto door waarmee de mannen vertrokken waren. Korte tijd later troffen agenten de auto aan op de Provincialeweg met daarin drie mannen. De auto werd staande gehouden. Terwijl de agenten de personalia van de inzittenden controleerden, ging één van de inzittenden er vandoor. Omdat de agenten de twee andere personen hadden aangehouden, konden ze niet achter de man aan gaan. Wel is direct in de omgeving een SMS-alert verzonden met het verzoek om naar de gevluchte man uit te kijken.

Gestolen goederen

In de auto van de verdachten werden goederen aangetroffen die afkomstig bleken te zijn uit twee woningen langs de Provincialeweg. De twee verdachte, mannen uit Den Bosch van 51 en 19 jaar oud, zijn op het politiebureau in verzekering gesteld. Het onderzoek gaat verder, ook naar de ontvluchte derde verdachte.
(03)

Laatst gewijzigd 20-08-2010 10:04 | © Regio Gelderland-Zuid |