Consumentenbond

20 augustus 2010

Consumentenbond App op Ipad

De Consumentenbond lanceert de iPad applicatie Consumentenbond Video. Gebruikers van een iPad bekijken hiermee gratis en eenvoudig video's van de Consumentenbond. Bij de lancering zijn circa 150 video's beschikbaar die onderzoeken laten zien, uiteenlopend van Iphones en afwasbare toetsenborden tot LED-lampen. CB-Video-in-werking-op-ipad

De applicatie geeft toegang tot video´s van de bond en internationale consumentenorganisaties en gaan onder meer over 'Eerste indrukken' en 'Kooptips'. Met een vingerbeweging is het mogelijk direct door te 'swipen' (vegen) naar de volgende video of te kiezen op categorie of op trefwoord te zoeken. Onderzoekers lichten in de filmpjes de resultaten van hun onafhankelijke onderzoek toe.

Van tekst naar beeld
Waar voorheen testresultaten alleen in de Consumentengids gepubliceerd werden, is het sinds een aantal jaren mogelijk om de testresultaten via het internet met video's te bekijken. Deze video's worden hoog gewaardeerd door de bezoekers van Consumentengids Online en het Consumentenbond YouTube-kanaal.