Scania


vrijdag 20 augustus 2010 12:34

Scania LZV combinatie voor Wever Totaal Transport

Breda, 20 augustus 2010 - Wever Totaal Transport uit Emmen heeft een nieuwe Scania P360 6x2*4 in gebruik genomen.

De nieuwe Scania P360 LZV combinatie van Wever Totaal Transport is afgeleverd door Account manager Mark Rotman van Scania (links) aan Mevrouw L. Wever.
Vergroot foto

Het voertuig zal worden ingezet als LZV combinatie. Er is gekozen voor de Scania Euro 5 XPI motor met 360 pk. De Scania vestiging in Emmen heeft het voertuig afgeleverd.

De Langere en Zwaardere Voertuigcombinatie (LZV), ook wel Ecocombi genoemd, is voorzien van de Scania CP16-cabine. Deze zorgt voor een comfortabele en lage instap. Tegenwoordig verschijnen er steeds meer LZV's op de weg en ook Wever Totaal Transport ziet de grote voordelen van een dergelijke combinatie. Om de veiligheid te verhogen heeft Wever gekozen voor extra veiligheidsopties, waaronder Adaptieve Cruise Control. En ook aan het gemak van de chauffeur is gedacht; dankzij de Scania XPI technologie hoeft geen AdBlue te worden toegevoegd om aan de Euro 5 norm te voldoen. De 13 liter motor van 360 pk heeft een breed beschikbaar koppel van 1850 Nm.

Wever totaal Transport is een modern transportbedrijf waar men terecht kan voor alle logistieke vraagstukken. Het woord totaal in de naam staat dan ook voor alle activiteiten die door het bedrijf verzorgd kunnen worden, zoals nationale en internationale distributie van stukgoed en pallets, speciaal transport, tijdleveringen, koerierszendingen, transport van gevaarlijke goederen (ADR), rembourszendingen, verhuur van vrachtwagen met chauffeur, dedicated transport, warehousing, orderpicking, containertransport en `added value handelingen' zoals inpakken, ompakken en labelen. Met recht dus de naam Wever TOTAAL Transport. De activiteiten worden geregeld via het hoofdkantoor in Emmen en een nevenvestiging in Nieuwegein. In totaal beschikt Wever over 36.000 m2 op- en overslagruimte. Alle transportactiviteiten zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm.