Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 20-08-2010

Burenruzie leidt tot twee arrestaties

BERGEN OP ZOOM: Een burenruzie in de wijk Gageldonk West is gisteravond geëscaleerd tot een vechtpartij. De politie arresteerde een 49-jarige bewoner en een 41-jarige vriend van hem.

Aangifte werd gedaan door een 16-jarige jongen en diens moeder. Zij vertelden dat de buurman met een vriend naar buiten gekomen was. Moeder vertelde dat de buurman haar geslagen had en een asbak in haar richting had gegooid. Ze had een wondje naast haar linkeroog. De jongen vertelde dat hij door die andere man geslagen was. Hij had onder zijn linkeroor rode plekken. Hierop zijn beide mannen aangehouden. De 49-jarige verdachte vertelde dat hij vermoedt de buurjongen de voorgaande dag met zijn brommer op hem ingereden was. Hij liep op het trottoir en moest op zij springen. Zijn vriend had die jongen buiten daarover aangesproken waarna het tumult was ontstaan. De ruzie sleept kennelijk al langer.

Arrestatie Roosendaler (31) na bedreiging moeder (56)

ROOSENDAAL: De politie heeft donderdagmiddag in een woning in de wijk Kortendonk een 31-jarige Roosendaler aangehouden nadat hij zijn moeder bedreigd had. De verdachte is kennelijk verslaafd aan drugs. Hij kreeg gisteren ruzie met zijn moeder. Hij riep tegen haar dat als zij de politie zou bellen, hij het huis in brand zou steken. Hij maakte een eind aan de verbinding toen zijn moeder de politie belde, door de stroom uit te schakelen. Daarna rukte hij de mobiele telefoon uit haar handen. Terwijl hij de voordeur afsloot, wist ze te vluchten via de achterdeur en alarm te slaan. De verdachte is in verzekering gesteld.

Arrestatie na belediging

STEENBERGEN: De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.55 uur bij een voetbalveld aan de Hoogstraat een 18-jarige jongeman uit Steenbergen aangehouden ter zake belediging. Ter plaatse was tijdens een feestje een ruzie ontstaan. De agenten sommeerden een van de betrokken jongens om weg te gaan. Hij kwam tot twee maal toe terug. Nadat hij enkele beledigingen had geroepen, met daarin het woord kanker, werd hij aangehouden.

Man (30) moet nog 27 dagen zitten

OUDENBOSCH: De politie heeft vanmorgen op de Varkensmarkt een 30-jarige man uit Oudenbosch aangehouden die nog gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Hij bleek nog twee onherroepelijke vonnissen te hebben openstaan. Namelijk 13 dagen arrest vanwege belediging van een ambtenaar in functie en 14 dagen voor vernieling. Hij is ingesloten en in afwachting van plaatsing in een Huis van Bewaring naar het
cellencomplex in Breda gebracht.

ROOSENDAAL: De politie heeft donderdagmiddag tijdens een controle op de Takspui een 33-jarige man uit Zevenbergen aangehouden. Hij bleek nog vijf boetes te hebben openstaan voor een bedrag van 562,51 euro. De Zevenbergenaar heeft de boetes aan het bureau afgerekend.

ROOSENDAAL: Een 25-jarige Roosendaler moest nog 990 euro betalen of 16 dagen zitten. Hij koos voor betalen. Hij werd door agenten
gecontroleerd donderdagmiddag omstreeks 17.00 uur op de Antwerpseweg.

Motorrijder onderuit tijdens toertocht

NIEUW VOSSEMEER: Een 47-jarige motorrijder uit Eethen is
donderdagmiddag op de Burg. Catshoeklaan gewond geraakt. Het
slachtoffer was met twee andere plaatsgenoten een toertocht aan het rijden. Hij reed als derde en zag vermoedelijk niet dat de voor hem rijdende motorrijder vaart verminderde en naar links richting gaf. Hij reed achterop de tweede motor, kwam ten val en belandde in de berm. Volgens de ambulanceverpleegkundigen heeft het slachtoffer vermoedelijk het rechtersleutelbeen en een paar ribben gebroken. Hij is vervoerd naar het Lievensberg ziekenhuis.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 20-08-2010 14:18 | © Regio Midden en West Brabant |