Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout (NB), 20-08-2010

Poolse automobilist met slok teveel

WIJK EN AALBURG - De politie heeft gisteravond, rond de klok van 20.45 uur op de Langestraat een 33-jarige Poolse automobilist aangehouden. De man, die betrokken was bij een verkeersongeval verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat de man 380 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een proces verbaal mocht hij na verhoor met rijverbod het bureau verlaten.

Meisje (6) onzedelijk betast

KAATSHEUVEL - De politie heeft gistermiddag rond 16.30 uur bij een horecagelegenheid aan de Roestelbergseweg een 63-jarige inwoner uit Kaatsheuvel opgepakt. Hij wordt ervan verdacht een 6-jarig meisje uit Ammerzoden onzedelijk te hebben betast. Het meisje vertelde haar moeder dat ze in de toiletruimte van het etablissement onzedelijk betast was. De dader was op dat moment nog in de gelegenheid. De moeder belde direct de politie en hield de man in de gaten.

Automobilist zonder rijbewijs en identiteitsbewijs opgepakt

RAAMSDONKSVEER - De politie controleerde vanmorgen tegen 05.00 uur een personenauto op de Rijksweg de A27. De auto stond op de vluchtstrook. Er zaten vier personen in. Dev bestuurder, een 19-jarige man uit Raamsdonksveer, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook kon hij zich niet legitimeren. In de auto lagen diverse attributen om hennepkwekerijen in te richten. De 19-jarige mocht mee naar het bureau.

auteur: Desiree Brabers

Laatst gewijzigd 20-08-2010 14:48 | © Regio Midden en West Brabant |