Cambuur


Leeuwarden, 6 augustus 2010

Leyten Vastgoedontwikkeling vijf jaar sponsor Cambuur

Leyten Vastgoedontwikkeling tekent een vijfjarige sponsorovereenkomst met Cambuur. Leyten is businesspartner en ontwikkelaar van het huidige stadiongebied/nieuwbouw en vanaf begin januari eigenaar van het stadion. Eén van de onderdelen van het pakket is dat de Comfort Gallery voortaan de Leyten Comfort Gallery gaat heten.

Leyten is een zelfstandige en eigenzinnige vastgoedontwikkelaar én belegger. Het bedrijf bestaat al sinds 1979 en heeft vestigingen in Rotterdam en Drachten. Leyten is gespecialiseerd in multifunctionele centrumprojecten, winkels, woningen, kantoorvilla's en maatschappelijk vastgoed. De aanpak van de onderneming is integraal en beslaat het complete traject: van ontwikkeling en realisatie tot verhuur, verkoop, beheer en exploitatie. Beleggen gebeurt met name in zelf ontwikkeld vastgoed. Medio juli 2010 werken er in totaal 35 medewerkers.

Leyten is in staat een compleet pakket vastgoeddisciplines uit één hand aan te bieden. Het instrumentarium omvat: ontwikkeling, advisering, realisatie, verkoop, verhuur, beheer en exploitatie. Die compleetheid weerspiegelt zich vaak in projectteams waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd. De integrale aanpak van Leyten staat garant voor hoge kwaliteit en een korte doorlooptijd.