Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Superkeukens naar SVBmedia Amsterdam

Amsterdam, vrijdag 20 augustus 2010

Na een bureauselectie heeft Superkeukens besloten haar mediabelangen onder te brengen bij SVBmedia Amsterdam. Volgens John Pleijte, Formulemanager van Superkeukens is SVBmedia erg goed in staat om in Nederland de doelgroep van Superkeukens met media effectief te bereiken en tegen een zeer scherp ingekocht tarief. "De wijze waarop SVBmedia zich verdiept heeft in onze materie en het met ons meedenken hoe de campagne gevoerd kan worden, was onderscheidend en is voor ons doorslaggevend geweest in onze keuze.", aldus John Pleijte. Ook Paul van der Veer van SVBmedia Amsterdam is erg verheugd met deze samenwerking: "Superkeukens heeft een specifieke en onderscheidende propositie in de keukenmarkt. Betaalbare kwaliteitskeukens, voorzien van 10 jaar garantie en altijd direct de beste prijs. Wij kunnen, als full service mediabureau, alle mediatypen - van interactive tot lokale print - effectief voor Superkeukens invullen".

Superkeukens
Superkeukens is onderdeel van de Internationale Meubel Groep (IMG). De IMG is een inkoopvereniging van circa 25 zelfstandige ondernemers in het midden en midden-hoog in het woon- slaap en keukensegment. Superkeukens is sinds 1999 een succesvolle franchise keukenformule met ruim 38 vestigingen verspreid door heel Nederland. Met een duidelijke positionering in het midden en midden-laag segment biedt Superkeukens kwaliteitskeukens aan tussen de E 2.000,- en E 9.000,- .

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen, verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht